Fenerbahce Puma / Fenerbahçe & Puma Forma Lansmanı #YaşıyoruzSeni - YouTube - Fenerbahçe spor kulübü, futbol takımının yeni resmi sponsoru puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahce Puma / Fenerbahçe & Puma Forma Lansmanı #YaşıyoruzSeni - YouTube - Fenerbahçe spor kulübü, futbol takımının yeni resmi sponsoru puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.. Elit kategoride yer alan takımlar: Fenerbahçe, puma ile yeni forma sponsorluğu için görüşmelerde sona geldi. İç saha ve deplasman formaları imza töreninde tanıtılırken, üçüncü formanın 19 ağustos'ta global bir etkinlikle duyurulacağı. Puma global'in de içinde olacağı büyük ve görkemli bir tören olacak. Tıkla, en ucuz puma fenerium ayağına gelsin.

Fenerbahçe ile puma arasındaki anlaşmanın süresinin 2 yıl olduğu açıklandı. Önümüzdeki sezondan itibaren fenerbahçe puma formasıyla sahaya çıkacak. Bir süredir sponsorluk görüşmelerinin devam ettiği fenerbahçe ile puma şirketi arasında anlaşma sağlandı. Fenerbahçe yeni sezonda giyeceği puma formalarının tanıtımı ve imza törenini başkan ali koç'un katılımıyla gerçekleştirildi. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin.

Fenerbahçe SK Çocuk Deplasman Forması | Gri | Puma - PUMA ...
Fenerbahçe SK Çocuk Deplasman Forması | Gri | Puma - PUMA ... from images.puma.com
Önümüzdeki sezondan itibaren fenerbahçe puma formasıyla sahaya çıkacak. Fenerbahçe önümüzdeki 2 sezon için puma ile anlaştı. Puma'nın fenerbahçe için tasarladığı ilk formalar, ülker stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninin ardından. Fenerbahçe, puma'nın elit forma kategorisinde yer alacak. Puma & fenerbahçe kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve hemen faydalanmak için flo.com.tr'yi ziyaret edin! 2021/22 futbol sezonuyla başlayacak yeni anlaşma kapsamında. İmza töreninde konuşan başkan ali koç yeni sezon formalarından da söz ederken asıl sürprizin bir sonraki sezon kullanılacak formalar. Puma fenerbahçe futbol takımları resmi sponsoru.

Fenerbahçe sk erkek i̇ç saha forması.

Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Special price 319,00 ₺ regular price 319,00 ₺. Fenerbahçe'nin gelecek sezondan itibaren forma tedarikçisi olarak puma ile çalışacağı iddia edildi. Yeni sezon formaları fenerium şubelerinde ve fenerium.com internet adresinde satışa çıktı. Basın toplantısından satır başları ise şöyle Puma yetkilisi, fenerbahçe formalarının hikayesini ve futbolculara özel teknolojisini anlattı! Düzenlenen imza töreninde iki yıllık imzalar atıldı. Fenerbahçe başkanı ali koç, yeni sezon forma fiyatının 319 tl olacağını açıkladı. Bir süredir sponsorluk görüşmelerinin devam ettiği fenerbahçe ile puma şirketi arasında anlaşma sağlandı. 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Fenerbahçe, puma'nın elit forma kategorisinde yer alacak. Fenerbahçe puma haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 1 haber bulunmaktadır. Fenerbahçe'nin iç saha ve dış saha formaları bugün görücüye ve satışa çıkarken, 3.

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları puma'dan. Puma global'in de içinde olacağı büyük ve görkemli bir tören olacak. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. Fenerbahçe'nin gelecek sezondan itibaren forma tedarikçisi olarak puma ile çalışacağı iddia edildi. Puma'nın fenerbahçe için hazırladığı i̇ç saha ve deplasman formaları, bugünden itibaren puma ve fenerium mağazalarının yanı sıra, puma.com ve fenerium.com sitelerinde satışa sunuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yeni forma sponsoru PUMA'ya ...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yeni forma sponsoru PUMA'ya ... from i.sozcu.com.tr
Önümüzdeki sezondan itibaren fenerbahçe puma formasıyla sahaya çıkacak. Ürün hi̇kayesi̇ yeni fenerbahçe deplasman forması, saha ve sokakla uyumlu bir görünüm için canlı coğrafi desenleri ve renk kombinasyonlarını harmanlayan fütürist bir tasarımı kucaklıyor. •man city •milan •dortmund •marsilya. 2 yıllık anlaşma sağlanan puma markasının ürettiği. Fenerbahçe, puma'nın elit forma kategorisinde yer alacak. Fenerbahçe, puma ile yeni forma sponsorluğu için görüşmelerde sona geldi. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.

Yeni sezon formaları fenerium şubelerinde ve fenerium.com internet adresinde satışa çıktı.

Puma & fenerbahçe modelleri (5 ürün). 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Fenerbahçe puma haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 1 haber bulunmaktadır. Fenerbahçe'nin forma sponsoru resmen puma oldu. Fenerbahçe spor kulübü, futbol takımının yeni resmi sponsoru puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe başkanı ali koç, yeni sezon forma fiyatının 319 tl olacağını açıkladı. •man city •milan •dortmund •marsilya. Fenerbahçe'nin iç saha ve dış saha formaları bugün görücüye ve satışa çıkarken, 3. Ülker stadı'nda 14.00'te başlayan törende başkan ali koç ve puma yetkilileri bir araya gelerek. Fenerbahçe kulübü, puma ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Fenerbahçe yeni sezonda giyeceği puma formalarının tanıtımı ve imza törenini başkan ali koç'un katılımıyla gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan başkan ali koç yeni sezon formalarından da söz ederken asıl sürprizin bir sonraki sezon kullanılacak formalar.

Fenerbahçe, puma'nın elit forma kategorisinde yer alacak. Fenerbahçe ile puma arasındaki anlaşmanın süresinin 2 yıl olduğu açıklandı. Puma, hem deneyimli orta saha oyuncusu mesut özil hem de fenerbahçe ile sponsorluk anlaşmasına son aşamaya geldi. Puma & fenerbahçe kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve hemen faydalanmak için flo.com.tr'yi ziyaret edin! Puma'nın fenerbahçe için tasarladığı ilk formalar, ülker stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninin ardından.

Fenerbahçe ile PUMA arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı
Fenerbahçe ile PUMA arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı from cdnuploads.aa.com.tr
Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Düzenlenen imza töreninde iki yıllık imzalar atıldı. Special price 319,00 ₺ regular price 319,00 ₺. Fenerbahçe puma haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 1 haber bulunmaktadır. Puma & fenerbahçe modelleri (5 ürün). Elit kategoride yer alan takımlar: Fenerbahçe, puma ile yeni forma sponsorluğu için görüşmelerde sona geldi. Fenerbahçe sk erkek i̇ç saha forması.

Fenerbahçe sk erkek i̇ç saha forması.

İmza töreninde konuşan başkan ali koç yeni sezon formalarından da söz ederken asıl sürprizin bir sonraki sezon kullanılacak formalar. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. İç saha ve deplasman formaları imza töreninde tanıtılırken, üçüncü formanın 19 ağustos'ta global bir etkinlikle duyurulacağı. Fenerbahçe yeni sezonda giyeceği puma formalarının tanıtımı ve imza törenini başkan ali koç'un katılımıyla gerçekleştirildi. Ürün hi̇kayesi̇ yeni fenerbahçe deplasman forması, saha ve sokakla uyumlu bir görünüm için canlı coğrafi desenleri ve renk kombinasyonlarını harmanlayan fütürist bir tasarımı kucaklıyor. Yeni nesil platformumuz dio ile tanış. Son fenerbahçe puma gelişmeleri ve fenerbahçe puma haberleri burada. Fenerbahçe sk erkek i̇ç saha forması. Fenerbahçe başkanı ali koç, yeni sezon forma fiyatının 319 tl olacağını açıkladı. Fenerbahçe, 2004 yılından bu yana aralıksız olarak forma sponsoru olan adidas'la yolları ayırmıştı. Fenerbahçe puma yeni sezon modelleri, indirimli ürünleri ve avantajlı fiyatları için hemen tıklayın. Fenerbahçe, puma'nın elit forma kategorisinde yer alacak. Puma kendine has, fenerbahçe'ye özel bir forma yapıyor.

Yeni sezon formaları fenerium şubelerinde ve feneriumcom internet adresinde satışa çıktı fenerbahce. Fenerbahçe puma yeni sezon modelleri, indirimli ürünleri ve avantajlı fiyatları için hemen tıklayın.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook